ANDRA DRAGOMIR

Transfer Pricing Manager

Andra DragomirTransfer Pricing Manager
Andra este Transfer Pricing Manager în cadrul Darian DRS Tax şi are experienţă profesională acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume, fiind implicată în varii proiecte în materie de prețuri de transfer și taxare directă.
Experiența Andrei include pregătirea de dosare de prețuri de transfer, acordarea de asistență fiscală în timpul controalelor fiscale și de prețuri de transfer ale autorităților, coordonarea unor proiecte de revizuire a poziției fiscale, precum și consultanță fiscală punctuală.
Printre industriile în care Andra a acumulat experiență profesională în domeniul fiscal putem menționa: comerțul cu amănuntul, industria bunurilor de larg consum, industria IT și telecomunicații, energie și servicii.
Andra este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România. Este licențiată a Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, instituție în cadrul căreia a urmat ulterior masterul în Managementul Sistemelor Bancare.